dinsdag 12 oktober 2021

Creatieve productpresentatie voor bedrijven

Creatieve productpresentatie voor bedrijven



    Als je je product laat tekenen, dan is men wel gedwongen het goed te bekijken;

    Opvallende en creatieve presentaties blijven lekker lang hangen;

    Je kunt je product door een model laten tonen, dat dan mee getekend kan worden.




Creatieve presentaties

Het lanceren en presenteren van nieuwe producten is vaak iets waarbij een bijzondere manier van aandachttrekken zeer wenselijk is. De wereld moet tenslotte weten dat jouw nieuwe product er is. En wat het allemaal kan! Dus een aparte presentatie, waar men het later nog over heeft, is dan gewoon heel belangrijk. En daar zijn ook in de creatieve hoek best goede voorbeelden van te bedenken.

Laat uw product tekenen

Een uitstekende manier om uw nieuwe product zichtbaar te maken, is het door de aanwezigen te laten tekenen of schilderen. Eventueel kunt u het product vast laten houden door een vrouwelijk kunstmodel, mits het onderwerp zich daar natuurlijk voor leent. Met name de grootte van het product speelt op dat moment natuurlijk een grote rol. Maar een model bij het product maakt het beeld dat getekend of geschilderd moet worden, vaak wel een stuk levendiger.

Een model kan uw product goed tonen

Want stel dat u een nieuwe geavanceerd tostiapparaat met USB3 poort op de markt gaat brengen om er uw telefoon mee op te laden tijdens het roosteren. Dan is een model dat zichzelf laat tekenen met uw broodrooster en haar mobiel met laadsnoer in de hand toch wel een aandachttrekker die niet zo heel snel vergeten wordt. Uiteraard trekt het model daar kleding bij aan die ondersteunend werkt. 

Tenslotte is uw broodrooster het onderwerp van de presentatie en niet het model. Maar goed, daar gaan we prima uitkomen.

Een andere aanpak

Als het onderwerp (uw product) zich er voor leent, dan kunnen we het ook in grote lijnen voortekenen, zodat uw aanwezigen het verder zelf in kunnen tekenen en schilderen. Dat is veel eenvoudiger, omdat natuurlijk niet iedereen van de aanwezigen een ervaren tekenaar of schilder is. En het gaat uiteraard ook een stuk sneller. Het hangt een beetje van uw doelgroep af wat het beste kan werken, maar daar kunnen we samen altijd wel uitkomen.

Afstemming vooraf is van belang


Hebt u interesse om een dergelijke tekensessie bij uw productpresentaties te proberen? Wilt u eens brainstormen over de mogelijkheden die er zijn? Want dit soort sessies is maatwerk. 

Neem dan via het contactformuliertje elders op deze pagina of het e-mailadres teamjetje@protonmail.com of Tekenmodel@yahoo.com even contact met ons op. Dan gaan we samen kijken wat de mogelijkheden voor uw productpresentaties zijn. 

Dat kon nog wel eens meer zijn dan u denkt.  Geef even een contactpersoon en een telefoonnummer en u gaat van ons horen. En dat wordt vast het begin van een prima samenwerking.






 Dit blog maakt deel uit van het netwerk van Jetje's Art Fun

Geen opmerkingen:

Een reactie posten