vrijdag 28 januari 2022

Maak samen een prachtig schilderij voor de babykamer op de babyshower

Maak samen een prachtig schilderij voor de babykamer op de babyshower


    De babyshower is over komen waaien uit de Verenigde Staten en kom je hier ook steeds meer tegen;

    Samen een toepasselijk en heel persoonlijk cadeau regelen is dan natuurlijk wel heel leuk ;

    Jetje's Art Fun heeft een speciale aanpak voor uw babyshower ontwikkeld.


Wat is een babyshower?

Het begrip babyshower is met zoveel van dit soort feesten uit de Verenigde Staten over komen waaien, waar het inmiddels al aardig ingeburgerd is. En ook in Nederland hoor je steeds meer over dit soort party's voor de dame in blijde verwachting en de nodige vriendinnen en familieleden. Het is een typische vrouwenaangelegenheid, van vrouwen, voor vrouwen.

Wat doe je op een babyshower?

Er worden spelletjes gedaan, een drankje en een hapje genuttigd en verder is het gewoon heel gezellig. Maar zou het niet eens leuk zijn als zo'n babyshower ook iets tastbaars achterliet? Bijvoorbeeld een mooie versiering voor een babykamer? Dat is op zich op zo'n babyshower prima te realiseren.

Onze creatieve aanpak voor babyshowers

We beginnen met een ontwerp voor een schilderij. Dat schilderij wordt dan opgebouwd met kleine doekjes, die samen een groter doek vormen. Daarop wordt in grote lijnen een ontwerp gemaakt, dat past bij een babykamer. Dan kan het weer uit elkaar in losse doekjes, waarna iedere aanwezige een doekje gaat beschilderen.

Wij voegen alles weer samen

Omdat de gebruikte doekjes niet echt groot zullen worden, is dit prima binnen de tijd die voor de babyshower staat te doen. Wij zorgen er hier voor, dat de doekjes tot één geheel aan elkaar gezet worden en voor de stevigheid op een plaat dun hout worden gemonteerd. Het resultaat is een heel bijzonder cadeau voor de babykamer. Iets heel tastbaars dus, dat ook een herinnering aan een leuke middag kan zijn.

Hoe regelen we dat dan verder?

Stel uit de groep deelneemsters een contactpersoon aan en laat die enkele weken, zeg een week of zes vóór de babyshower contact op nemen met Jetje's Art Fun. We willen dan graag wat zaken weten. Zoals om hoeveel dames het gaat. En of er bepaalde wensen zijn ten aanzien van het ontwerp. Dan zorgen we voor een eerste schets en we maken een financieel voorstel. Meestal hebt u het binnen enkele dagen in de email. Is ons voorstel akkoord, dan gaan we serieus aan de gang.

Daarna regelen we alles

Wij zorgen voor de benodigde doeken, ezels, verf en wat er verder maar nodig is.  En we gaan de doeken in beperkte mate voortekenen Dat voortekenen is nodig om een beetje consistent geheel te krijgen. Maar we gaan het zeker niet overdrijven. Zonder vastgelegde grote lijn zou iedereen maar iets gaan doen. En dan moet je ook maar afwachten wat er uiteindelijk tevoorschijn gaat komen. Dat doen we liever niet, omdat het toch wel leuk is als een resultaat ontstaat. Dan maken we een afspraak voor een plaats en een tijd. En we gaan gezellig schilderen.

Hebt u interesse?

Hebt u interesse om een dergelijke tekensessie op de babyshower te proberen? Neem dan via het contactformuliertje elders op deze pagina of het e-mailadres teamjetje@protonmail.com of Tekenmodel@yahoo.com even contact met ons op. Dan gaan we samen kijken wat de mogelijkheden voor uw babyshower zijn.

 




 Dit blog maakt deel uit van het netwerk van Jetje's Art Fun

Geen opmerkingen:

Een reactie posten