woensdag 25 maart 2020

De creatieve reünie

De creatieve reünie

Een omgeving waar ik als model regelmatig kom is het bungalowpark. Dit is een ideaal punt voor het organiseren van reünies en dergelijke. Je ziet reünies van allerlei aard, maar het is heel vaak voor groepen die ooit samen gestudeerd hebben en die contact gehouden hebben. Ieder jaar is er een lid die ergens iets mag organiseren en in een park zijn natuurlijk veel mogelijkheden en faciliteiten.

Dus vaak in een bungalowpark

In de praktijk vindt u het gezelschap dan vaak in een bungalowpark waar één of meer huisjes zijn gehuurd. In één van de huisjes wordt dan nog wel eens een creatieve sessie georganiseerd. Je bent even lekker bezig en je houdt er nog een werkstuk aan over ook. Een leuke herinnering toch?

Ezels en ander materiaal

Het eerste probleem waar men dan bij het organiseren van een sessie tegen aan loopt, is het materiaal. De huisjes van Center Parcs beschikken over veel, maar niet over een  flink aantal schildersezels, om maar eens een praktisch punt te noemen. Nu is dat voor Jetjes Art Fun geen enkel probleem. We zorgen zelf voor het benodigde materiaal. 

Nadat u ons in de arm genomen hebt, hoeft u er verder op dat punt helemaal niets aan te doen. U regelt de tijd en de ruimte, wij regelen de rest.

Model en begeleiding

Ook voor een ervaren vrouwelijk model wordt gezorgd dat zeer veel ervaring op dit gebied heeft. En die je niet snel gek meer krijgt. Ze is ook gewend aan het werken voor mensen die vaak nog nooit een tekenstift of een penseel met verf in handen hebben gehad. En om deze personen de eerste prille beginselen te leren, zorgen we natuurlijk ook voor een begeleider die zo af en toe bij kan springen als dat nodig is. Overigens is dat niet vaak. De meesten hebben enige aarzeling in het begin, maar als het eerste ijs gebroken is ,dan komt de stemming er in en gaat men fanatiek aan de gang.Uiteindelijk wordt er in bijna alle gevallen toch een leuk werkstuk geproduceerd.

Lijkt u dit ook leuk om eens mee te maken?

Neem dan contact op met het formuliertje op deze pagina. Vermeld dan wel  een telefoonnummer en de tijd waarop we u het beste kunnen bellen. Ook contact opnemen met e-mailadres teamjetje@protonmail.com of Tekenmodel@yahoo.com is prima.

Dan gaan we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

En dat is veel, dat kunnen we u wel verzekeren. 

 





 Dit blog maakt deel uit van het netwerk van Jetje's Art Fun

Geen opmerkingen:

Een reactie posten