dinsdag 12 oktober 2021

Tekenen in tuincentra en andere grote winkels

Tekenen in tuincentra en andere grote winkels



    De inzet van tekenen of modeltekenen kan een stevige publiekstrekker zijn tegen lage kosten;

    Het blijvende effect kan groot zijn wat tot terugkerende klanten leidt;

    Meer blije klanten, meer betalende klanten, meer terugkerende klanten.




Blije klanten kopen, nietwaar?

Het is natuurlijk voor elke winkelier een hele grote open deur als we stellen dat mensen die in een tuincentrum of een andere grote winkel rondwandelen, het meeste zullen kopen, als ze zich echt lekker ontspannen voelen. Tuincentra zijn natuurlijk bekende publiekstrekkers, maar het concept werkt ook uitstekend bij meubelzaken en autoshowrooms. Zeg maar bij elke winkel waar veel mensen komen en die een voldoende groot oppervlak heeft, om andere bezoekers verder niet in de weg te zitten.

Laat uw aanbod even bezinken

Alleen ontspannen bezoekers zullen betalende klanten worden. Dus is het zaak om bezoekers het nodige te bieden wat even de aandacht afleidt van het commerciële gedeelte en dat ze de kans geeft om uw aanbiedingen even te laten bezinken.

Creatieve bezigheden werken ontspannend

Creatieve mogelijkheden, zoals tekenen of schilderen bieden daarbij een unieke mogelijkheid. Creatieve mogelijkheden staan bekend als ontspannend en voor het feit dat ze energie leveren. En is extra energie niet net wat uw rondslenterende bezoekers nodig hebben? Ja toch?

Gaan we alleen maar kijken of ook lekker meedoen?

Bezoekers kunnen even bij anderen kijken die bezig zijn en ze kunnen natuurlijk ook meedoen. Dat kan tegen een gering bedrag aan materiaalkosten. Dat kan bij ons bij de prijs inzitten, zodat voor de deelnemer alles gratis is.

Verschillende commerciële mogelijkheden

Of we vragen wel een bijdrage en u betaalt dat de deelnemer bij de kassa weer terug. Dat motiveert ook nog extra om een aankoop te doen. Plus dat de mensen altijd met een aandenken aan hun schildersessie de deur uit gaan.

Én een blijvende herinnering aan hun bezoek

En dat bij u gemaakte werkstuk zal vaak nog wel ergens een plaatsje in huis krijgen ook. Waarbij mensen die het opmerken en er vragen over stellen beslist de naam van uw bedrijf wel te horen krijgen. Een pracht van een extra reclame met een bijna onbeperkte levensduur.

Kleur, kleur en nog eens kleur

Natuurlijk ligt het in een tuincentrum voor de hand om bloemen te gaan schilderen in kleur. Daar hebben we handige technieken voor die heel weinig kennis of ervaring vragen, waardoor iedereen er direct mee aan de gang kan. En ook altijd resultaat zal hebben.Want dat wil iedereen natuurlijk. Dat ligt voor de hand.  En gaat het toch wat moeizaam? Dan kan de begeleider altijd eventjes bijspringen.

Een model met bloemen?

En wilt u meer dan bloemen? Een vrolijk uitgedost model kan dan wonderen doen, nietwaar? Bloemen en bijpassende vrolijke kleding kan uitdagend zijn om te schilderen, maar zal vooral tekenaars en schilders trekken met een zekere ervaring. Uiteraard gaan wij van Jetjes Art Fun ons netwerk ook op de hoogte brengen van deze sessie wat waarschijnlijk nog wel een aantal extra bezoekers naar binnen zal brengen. Ook weer meegenomen, nietwaar?

U hoeft zelf nauwelijks iets te doen

Er zit bitter weinig werk voor uzelf aan. U moet een leuk plekje met wat ruimte en liefst goed zichtbaar reserveren. En natuurlijk even een telefoontje met ons plegen. Of een e-mailtje sturen, dat voldoet ook. Uw investering voor een unieke vorm van reclame is gering. En de uitstraling naar buiten kan heel groot zijn. Zeker als u de plaatselijke krant, weblog en dergelijke eventjes een seintje geeft. Want die kunnen ook altijd wel een stukje tekst en een foto gebruiken.

En dat levert alweer extra bekendheid op. Kortom, tekenen als reclamemiddel in uw bedrijf is zo gek nog niet, toch?

Tekenen in tuincentra kan binnen en buiten, afhankelijk van het weer

Afhankelijk van het weer kan er zowel binnen als buiten gewerkt worden. Dat is ook een beetje afhankelijk van de mogelijkheden ter plaatse

Heeft u ook interesse in dit klanten-trekkende aanbod?

Hebt u interesse om een dergelijke tekensessie in uw tuin- of winkelcentrum te proberen? Bijvoorbeeld op die toch altijd wat rustiger dagen in de week? Of juist om aandacht te trekken op een drukke zaterdag? Het kan allemaal. Neem dan via het contactformuliertje elders op deze pagina of het e-mailadres teamjetje@protonmail.com of Tekenmodel@yahoo.com even contact met ons op. Dan gaan we samen kijken wat de mogelijkheden voor uw tuin- of winkelcentrum zijn. 

Dat kon nog wel eens meer zijn dan u denkt.  Geef even een contactpersoon en een telefoonnummer en u gaat van ons horen. En dat wordt vast het begin van een prima samenwerking.






 Dit blog maakt deel uit van het netwerk van Jetje's Art Fun

Geen opmerkingen:

Een reactie posten