dinsdag 12 oktober 2021

Creatief bezig zijn en plezier op een studentenfeest

Creatief bezig zijn en plezier op een studentenfeest



    Modeltekenen op studentenfeesten komt relatief veel voor en is serieuzer dan je zou denken;

    Er wordt in het algemeen naar model gewerkt, maar allerlei alternatieven zijn ook mogelijk;

    De aanpak van Jetje's Art Fun biedt de nodige mogelijkheden voor creatieve studentenfeesten.



Lang leve de lol

Studenten houden van feesten en plezier. Gelukkig maar. Het zou niet goed zijn als dat op hun leeftijd niet het geval was. Meestal zijn het de diverse genootschappen, disputen, verenigingen en dergelijke die creatieve avonden organiseren.

Bezig zijn is ook belangrijk

Want voor velen is ook op een studentenfeest een stukje bezig zijn best belangrijk, mits het maar vrolijk en ontspannend is. Toch wordt een serieuze aanpak om iets te produceren wel gewaardeerd.

Vaak wordt er naar model gewerkt

Er wordt op een studentenfeest in het algemeen naar model gewerkt. Vooral jongere modellen hebben het daarbij nogal eens te verduren, dus die voelen er vaak niet voor. Wat oudere modellen hebben alles al eens meegemaakt, zijn door de wol geverfd en die shockeer je niet zo snel meer. De deelnemers zijn dan meestal meer gespannen dan het model. De inzet van een ouder model is daarom altijd aan te raden bij dit soort feesten. De praktijk leert dat het dan altijd prima verloopt en volgens vrij voorspelbare lijnen.

De stemming is meestal heel serieus en geconcentreerd

In het begin is het op een studentenfeest even zoeken en aftasten. Maar een eventuele lacherige stemming gaat in de praktijk altijd al snel over. En dan gaat men verder met een toch wel serieuze aanpak. Want het onder willen doen voor elkaar is er toch ook niet bij. Enige rivaliteit is op dat punt wel gezond. Dat houdt de deelnemers scherp en gefocust. En dat is precies wat we hebben moeten.

Al met al biedt de aanpak van Jetje's Art Fun de nodige mogelijkheden voor creatieve studentenfeesten.

Interesse?

Hebt u interesse om een dergelijke tekensessie bij uw studentenfeest te proberen? Het kan allemaal. Neem dan via het contactformuliertje elders op deze pagina of het e-mailadres teamjetje@protonmail.com of Tekenmodel@yahoo.com even contact met ons op. Dan gaan we samen kijken wat de mogelijkheden voor uw studentenfeest zijn.

Dat kon nog wel eens meer zijn dan u denkt.  Geef even een contactpersoon en een telefoonnummer en u gaat van ons horen. En dat wordt vast het begin van een prima samenwerking.





 Dit blog maakt deel uit van het netwerk van Jetje's Art Fun

Geen opmerkingen:

Een reactie posten